Rechtsbijstand­verzekering in Spanje

CBK Expat verzekeringsmakelaardij raadt rechtsbijstandverzekeringen aan in Spanje voor gezinnen vanwege de lage premie en het te claimen belang, als er problemen zijn met buren of de overheid, of bijvoorbeeld met telefoonmaatschappijen of die van elektriciteits- en watertoevoer.

Auto

De rechtsbijstandverzekering voor de auto is heel noodzakelijk, omdat in de autoverzekering in Spanje weliswaar rechtsbijstand garantie zit, maar in bepaalde gevallen niet zoals bijvoorbeeld de belangenstrijd die zou kunnen ontstaan. Een voorbeeld is het geval van een ongeluk veroorzaakt door alcohol of als er gewonden in de auto zijn.

Premies en Garanties

CBK Expat heeft speciale voorwaarden, garanties en premies voor iedereen die een rechtsbijstandverzekering wil.

Bescherming

Bescherm uw eigendommen, want ze zijn het waard en vermijd ongemak, complicaties en vertragingen bij een ongeval.

Verdediging

Doorslaggevend bij deze verzekeringen is de verdediging tegen de eigen verzekeringsmaatschappij (of het nu een auto, opstal-inboedelverzekering, winkel-of bedrijfsverzekering betreft), als u rechtsbijstand nodig heeft bij een ongeval dat volgens u niet of slecht gedekt wordt.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekeringen kunnen voor uw auto zijn, uw motor, caravan, huis, de verhuur van uw huis, bedrijf, etc.

Bel me terug

Wilt uw weten wat de beste rechtsbijstandverzekering voor u is? Druk op de “bel me terug” knop of stuur ons een e-mail via: info@cbkexpat.com en we beantwoorden graag al uw vragen in uw eigen taal.

Neem contact op met een makelaar