Ziektekosten­verzekering in Spanje

De privé ziektekostenverzekering in Spanje kan voor Spanje afgesloten worden als aanvulling op die van het land van herkomst, of als een complete verzekering met terugbetaling van gemaakte kosten en vrije keus van artsen.

Omdat uw gezondheid en die van uw gezin vaak niet kan wachten, sluit u bij ons een privé ziektekosten­verzekering af voor € 33 per maand.

U kunt ons raadplegen voor wat betreft ziektekostenverzekeringen in Spanje in verband met uw residentieel verblijf in Spanje, want u moet aan de benodigde voorwaarden voldoen. U kunt zich verzekeren met uw ID kaart, uw NIE nummer of uw paspoort.

Er zijn twee soorten ziektekosten­verzekeringen:

  • Ziektekostenverzekeringen met een “cuadro médico”: dat is de medische staf waar u uw arts of specialist uit kunt kiezen en /of het medische centrum, dat samenwerking is aangegaan met de verzekeringsmaatschappij die u wilt.
  • Privé ziektekostenverzekeringen “Libre elección” (vrije keus): u kunt de artsen en het medische centrum of de ziekenhuizen gebruiken die samenwerken met de maatschappij , zonder iets bij te betalen en u kunt ook medici kiezen, waar ook ter wereld, vervolgens de factuur betalen en daarna wordt deze aan u teruggestort. Dit is alles naar gelang het soort polis dat u heeft.
  • Reisverzekering: deze is inclusief in de ziektekostenverzekering, en dat moet geen enkel probleem opleveren tijdens een reis omdat deze, afhankelijk van wat u kiest, aan deze behoefte voldoet (consulteert u de verzekerde bedragen voor Noord-Amerika!).
  • Tandartsverzekering (garantie voor het gebit): inclusief in de ziektekostenverzekering naar gelang het soort verzekering die u gekozen heeft, waarbij u die tandartsen kunt bezoeken die aangesloten zijn bij de maatschappij, met behandelingen waarbij er geen eigen bijdrage is en andere met een flinke korting.

Geen Wachttijden

Er is geen wachttijd als u een specialist wilt bezoeken, u kunt gaan wanneer u dit nodig acht.

Autonoom en Bedrijf

Als u autonoom bent of een bedrijft heeft, en u een ziektekostenverzekering wenst om uw gezondheid en die van uw gezin te beschermen, aarzelt u dan niet ons te raadplegen en maak gebruik van de uitstekende promoties en premies die CBK Expat voor u heeft, en vergeet u niet de belangrijke fiscale voordelen van dit soort polissen.

Groepspolis

U kunt ons raadplegen voor wat betreft een groep (bijvoorbeeld het hele gezin).

Bel me terug

Wilt uw weten wat de beste ziektekostenverzekering voor u is? Wij nemen de twijfels die u mocht hebben betreffende deze verzekeringen bij u weg. Druk op de “bel me terug” knop of stuur ons een e-mail via: info@cbkexpat.com. Eén van onze adviseurs van ons u in uw eigen taal te woord staan; voor CBK Expat staat uw gezondheid voorop.

Neem contact op met een makelaar