Verzekeringen in Spanje

Bij CBK Expat realiseren wij ons hoe belangrijk uw eigendommen zijn, uw gezondheid en uw bezittingen in het algemeen, daarom besteden wij dagelijks tijd aan de bescherming en verdediging van uw belangen.  CBK Expats is geen verzekeringsmaatschappij; het is wél uw verzekeringsmakelaar die over u waakt.

Dit heeft ons in Spanje tot de meest favoriete verzekeringsmakelaar gemaakt voor duizenden cliënten aan de Costa Blanca, op de Balearen, aan de Costa Brava en de Costa del Sol, in Almeria, Murcia, Alicante en Castellon.

Specialisten

Vanaf ons begin als verzekeringsagenten in 1990 en vanaf het jaar 2000 toen we verzekeringsmakelaars werden, zijn wij specialisten geweest in verzekeringen voor Europese residenten/ eigenaars die vanuit Duitsland, Nederland, België, Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk en de Noordeuropese landen zoals: Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland kwamen.

Ons Team

Ons team van medewerkers verleent aan onze cliënten diensten in het Duits, Nederlands, Frans, Engels, Noors en Zweeds, en wij begrijpen perfect wat onze cliënten nodig hebben en waar zij zich zorgen over maken. Zoals wanneer er een ongeval is en wij hen helpen met de hele afhandeling en tegelijkertijd hun belangen verdedigen bij de verzekeringsmaatschappij.

Onze Cliënten

Ons belangrijkste doel is de cliënt tevreden stellen voor wat betreft zijn verzekeringen. We hebben geen economische binding met welke verzekeringsmaatschappij dan ook. We zorgen voor onze cliënten en zoeken de beste kwaliteit/prijsverhouding met betrekking tot wat u nodig heeft. CBK Expat is uw Nederlands Verzekeringskantoor in Spanje.