Autoverzekering in Spanje

Een auto verzekeren in Spanje is gemakkelijk bij CBK Expat: we bieden u dezelfde korting die u als goede bestuurder in uw thuisland heeft.

Een auto verzekeren in Spanje is gemakkelijk bij CBK Expat

We verzekeren alle soorten voertuigen

  • Auto's met een historisch kenteken, met Spaans en Engels kenteken. Als u een auto heeft met een kenteken van een ander land, en u wilt dit omzetten in een Spaans kenteken, bespreekt u dit met ons, want wij kunnen de auto voor 3 maanden verzekeren.
  • Motoren, brommers, scooters en quads.
  • Busjes, bussen, vrachtwagens en campers.

U kiest de dekking van uw voertuig

  • Basis W.A. verzekering, glasbreuk, rechtsbijstand, ongeval bestuurder en pech-onderweg dekking.
  • Verzekeringen met brand en diefstal.
  • All risk verzekeringen met of zonder eigen risico.
  • Optionele garanties, zoals een vervangauto, botsing met dieren, atmosferische verschijnselen, etc , die apart gekozen kunnen worden.

Klacht Afhandeling

CBK Expat verzekeringsmakelaar is uw contact voor uw klachten tegen de maatschappijen, we verkopen u niet alleen een verzekering, wij helpen u wanneer u dit echt nodig heeft.

Polis in uw taal

CBK Expat biedt u de mogelijkheid uw polis in een andere taal te ontvangen, bijvoorbeeld in het Duits, Nederlands, Engels of Frans.

Ongevallen Afhandeling

CBK Expat heeft om het u gemakkelijker te maken een eigen service voor het afhandelen van ongevallen. Onze filosofie is kwaliteit, service en de afspraak met de klant; daarom realiseren wij een gedetalleerde begeleiding van elk dossier.

Service en Kwaliteit

Uw autoverzekering in Spanje met CBK Expat verzekeringsmakelaar voor residenten of eigenaars van een vakantiewoning met de beste service en kwaliteit.

Bescherming

Bescherm uw eigendommen, want ze zijn het waard en vermijd ongemak, complicaties en vertragingen bij een ongeval.

Bel me terug

Wilt uw weten wat de beste autoverzekering voor u is? Druk op de “bel me terug” knop of stuur ons een e-mail via: info@cbkexpat.com en we beantwoorden graag al uw vragen in uw eigen taal.

Neem contact op met een makelaar